GPS-positionering på karta i realtid

Se var fordonen är just nu

Med GPSjournal kan du se var dina fordon befinner sig med några sekunders fördröjning. Perfekt för till exempel transportledning, budfirmor eller jourverksamheter.

Våra kunder har installerat GPSjournal i bland annat bilar, lastbilar, grävmaskiner, traktorer, motorcyklar, båtar och mobila industriaggregat.

Installationen gör du enkelt på egen hand i fordonets diagnostikuttag (OBD-II / OBD2). Alla fordon utan OBD-II / OBD2 och flyttbar utrustning med 12 eller 24 volts elsystem kan använda GPSjournal för positionering och spårning, detta kräver GPS-enhet med fast installation.

Realtidspositionering

Denna information kan du se i realtid med GPSjournal.

  • Position
  • Adress
  • Hastighet
  • Färdriktning
  • Tändning på/av

Närmaste fordon utför uppdraget

GPS-kartan är ett kraftfullt arbetsverktyg för att snabbt hitta närmaste fordonet för ett brådskande uppdrag. Förbättra servicenivån till kunderna och spara värdefull tid genom att inte behöva ringa runt och fråga var bilarna är.

Webb och mobilapp

GPSjournal är en tjänst som du kommer åt i webbläsaren eller i mobilappen. Där kan du när som helst se fordonens position på en karta. GPSjournal är utvecklat med fokus på enkelhet och har marknadens mest användarvänliga gränssnitt.

Kraftfull historikfunktion

GPSjournal sparar positionshistorik i 60 dagar vilket gör att det går att gå tillbaka och se t.ex. exakt position och hastighet vid varje tidpunkt genom en interaktiv tidsaxel. Hela dagens färdväg och stopp kan visas överskådligt på kartan.

Trygghet om något händer

Om något skulle hända är det tryggt att veta var fordonet befinner sig för att exempelvis kunna dirigera polis- eller räddningsinsatser.

Inloggning

Glömt lösenordet