Digital körjournal för yrkesfordon

Körjournal utan ansträngning

GPSjournal registrerar automatiskt dina resor och sammanställer dem i en elektronisk körjournal. Det enda du behöver göra är att köra. När som helst kan du logga in på gpsjournal.se och skriva ut körjournalen. Enklare än så kan det inte bli.

Trängselskatt

Med GPSjournal så registreras alla passager genom vägtullarna så att du automatiskt får trängselskatt redovisad i körjournalen. GPSjournal håller också reda på aktuell avgift och gällande begränsnings- och undantagsregler. Om resan är markerad privat blir trängselskatten satt som privat och således föremål för förmånsbeskattning enligt Skatteverkets regler. Du sparar mycket tid på att få detta direkt i körjournalen!

Skatteverkets rekommendationer

GPSjournal är alltid uppdaterad enligt Skatteverkets senaste rekommendationer på hur körjournalen ska vara utformad och vad den ska innehålla.

Privat användning av yrkesfordon

Med GPSjournal är det enkelt att veta i vilken utsträckning yrkesfordonen används för privata resor. Införande av digital körjournal har visat sig resultera i minskad otillåten privat användning av yrkesfordonen vilket sänker kostnaderna.

Korrekt körjournal

Dessa uppgifter fylls i helt automatiskt av GPSjournal.

  • Start- och stopptid
  • Start- och stoppadress
  • Körsträcka
  • Körtid
  • Mätarställning

Milersättning

När du skriver ut körjournal i GPSjournal finns möjlighet att få milersättning uträknad helt automatiskt. Det enda du behöver ange är ersättning per km.

Webb och mobilapp

GPSjournal är en tjänst som du kommer åt i webbläsaren eller i mobilappen. Där kan du se alla dina resor, skriva kommentarer och välja vilka resor som är i tjänst eller privata. GPSjournal är utvecklat med fokus på enkelhet och har marknadens mest användarvänliga gränssnitt.

Körningshistorik och debiteringsunderlag

Med GPSjournal finns alltid en fullständig historik på var fordonen kört som kan användas både som stöd vid oklarheter eller tvist samt som debiteringsunderlag. Det går också att se den exakta färdvägen på en karta.

Så mycket kan ni spara

Så mycket kan ni spara

Fyll i uppgifter i formuläret så får du veta hur mycket ni kan spara genom att slippa föra körjournal manuellt och på att otillåten privatkörning minskar.

Besparing första året med GPSjournal

Inloggning

Glömt lösenordet