Hem » Tekniken i GPSjournal » Digitalt nyckelskåp

Digitalt nyckelskåp

Nyckelskåp

En säkrare hantering av nycklar – köp in digitalt nyckelskåp

Ett digitalt nyckelskåp som använder den senaste tekniken för en effektivare nyckelhantering. Du hämtar och lämnar enkelt nycklar med hjälp av skåpets smarta display tillsammans med en RFID-tagg eller kort.

Nyckelskåp med alkotest

Anpassa nyckelskåp efter behov

Nyckelskåpet finns i ett brett utbud av storlekar, alltifrån 10 nycklar och uppåt. Skåpet kan helt integreras med GPSjournal, så att personalen även automatiskt registreras som förare på bilen. På så sätt kan ni alltid hålla koll på vem som har kört vilket fordon och när.

Nyckelskåp som kan kopplas till alkolås

Skåpet kan även kopplas till ett alkolås som monteras vid sidan av skåpet. Där personalen måste blåsa ett godkänt test innan en nyckel kan hämtas ut. Detta kan även göras vid varje inlämning eller ske slumpmässigt, samt individanpassat.

Spårbarhet av nycklar

I systemet sparas all historik, så att ni alltid ska spåra era nycklar samt gå tillbaka och se vem som har haft vilken nyckel vid specifika tidpunkter. Behörigheter tilldelas enkelt direkt i systemet och det går att hämta flera nycklar vid samma tillfälle. Automatiska påminnelser kan även gå ut till användaren om nyckel inte har lämnats tillbaka i tid. Bara för att nämna några av alla smarta funktioner i detta skåp.

Är du intresserad av digitalt nyckelskåp och vill veta mer? Kontakta oss för möte och presentation.

GPSjournal använder säkra servrar för trygg lagring av din data

Våra servrar kör en stabil egenutvecklad programvara för att ta emot och behandla koordinater från GPS-enheterna. Koordinaterna lagras och sammanställs till resor där start- och slutadress slås upp automatiskt.

Systemet bevakas dygnet runt och backup tas löpande för att säkerställa maximal säkerhet och tillgänglighet. Vidareutveckling av nya funktioner och förbättringar görs kontinuerligt utifrån kundernas behov och alla uppdateringar ingår i priset.

GPSjournals servrar kör en stabil egenutvecklad programvara för att ta emot och behandla koordinater från GPS-enheterna.

Egenutvecklat användargränssnitt

Vi har utvecklat ett av marknadens mest lättanvända och smidiga gränssnitt för att skapa och hantera digitala körjournaler. Eftersom vi själva sköter utvecklingen kan vi anpassa och påverka systemet när nya krav och önskemål uppstår.

GPSjournal fungerar på alla datorer och mobila enheter. Vår app finns tillgänglig för både iOS och Android.
GPSjournal fungerar på alla datorer och mobila enheter. Vår app finns tillgänglig för både iOS och Android.
GPSjournal fungerar på alla datorer och mobila enheter. Vår app finns tillgänglig för både iOS och Android.
GPSjournal fungerar på alla datorer och mobila enheter. Vår app finns tillgänglig för både iOS och Android.

GPSjournal fungerar på alla datorer och mobila enheter. Vår app finns tillgänglig för både iOS och Android.

Hämta GPSjournal i App Store
Ladda ner GPSjournal från Google Play
GPSjournals enheter är enkla att installera och komma igång med.

Enkel installation

GPS-enheten installerar du enkelt i diagnostikuttaget (OBD-II / OBD2). Om du behöver hjälp så använder vi oss av erfarna installatörer över hela landet för att det ska vara så tryggt och smidigt som möjligt för dig. *

Med GPSjournal får du garanti under hela avtalsperioden

Garanti hela avtalsperioden

Vi utlovar garanti mot fabrikationsfel under hela avtalsperioden. Skulle GPS-enheten mot förmodan gå sönder ser vi till att den blir felsökt och felet åtgärdat.

GPSjournal erbjuder fri support till alla kunder.

Fri support

Fri support via telefon (helgfri vardag 08:00-17:00) och e-post ingår alltid i GPSjournal. Våra duktiga medarbetare hjälper dig snabbt vid eventuella funderingar eller problem.

* Kontakta oss om ditt fordon saknar diagnostikuttaget (OBD-II / OBD2), vi har även lösningar med fast installation.

Med GPSjournal kan du se var dina fordon befinner sig med några sekunders fördröjning. Perfekt för transportledning, budfirmor eller jourverksamheter.

GPS-positionering på karta i realtid

Med GPSjournal kan du se var dina fordon befinner sig med några sekunders fördröjning. Perfekt för transportledning, budfirmor eller jourverksamheter. Våra kunder har installerat GPSjournal i bland annat bilar, lastbilar, grävmaskiner, traktorer, motorcyklar, båtar och mobila industriaggregat.

Med GPSjournal kan du se var dina fordon befinner sig med några sekunders fördröjning. Perfekt för transportledning, budfirmor eller jourverksamheter.

Med positionering i realtid kan du se:

GPSjournal visar fordonets position i realtid.

Position

Med GPSjournal ser du fordonets nuvarande adress.

Adress

GPSjournal visar fordonets hastighet i realtid.

Hastighet

GPSjournal anger fordonets färdriktning i realtid

Färdriktning

GPSjournal visar om fordonets tändning är på eller av.

Tändning på/av

Närmaste fordon utför uppdraget

GPS-kartan är ett kraftfullt arbetsverktyg för att snabbt hitta närmaste fordonet för ett brådskande uppdrag. Förbättra servicenivån till kunderna och spara värdefull tid genom att inte behöva ringa runt och fråga var bilarna är.

Kraftfull historikfunktion

GPSjournal sparar positionshistorik i 60 dagar vilket gör att det går att gå tillbaka och se t.ex. exakt position och hastighet vid varje tidpunkt genom en interaktiv tidsaxel. Hela dagens färdväg och stopp kan visas överskådligt på kartan.

Trygghet om något händer

Om något skulle hända är det tryggt att veta var fordonet befinner sig för att exempelvis kunna dirigera polis- eller räddningsinsatser.

API för utvecklare och integration

Hämta realtidsdata

Vårt API ger möjlighet att enkelt hämta ut den data som fordonen genererar för användning i andra system. Informationen är tillgänglig i realtid och hämtas med enkla HTTP-anrop. Det går bland annat att få ut körjournaler, realtidsposition och koordinater för tidigare körningar.

Integrera med befintliga system

Vi har flertalet kunder som integrerar realtidsdata från GPSjournal med egna befintliga verksamhetssystem. Vi gör också kundanpassade webbtjänster och funktioner för export av data i olika filformat.

REKYL är ett komplett verksamhetssystem som digitaliserar er verksamhet för snabbare och enklare hantering av projekt, ordrar, tidrapporter, fakturor och scanning av leverantörsfakturor.
GPSjournal är en del av REKYL som är ett kraftfullt verksamhetssystem.

Tekniken i GPSjournal är en del av REKYL

REKYL är ett komplett verksamhetssystem som digitaliserar er verksamhet för snabbare och enklare hantering av projekt, ordrar, tidrapporter, körjournaler, fakturor och scanning av leverantörsfakturor. REKYL kan enkelt kopplas till ert befintliga ekonomisystem.
Kontakta oss för mer information om REKYL.

GPSjournal är en del av REKYL som är ett kraftfullt verksamhetssystem.