GPSjournal » Tekniken i GPSjournal » Digitalt nyckelskåp

Digitalt nyckelskåp

Nyckelskåp

En säkrare hantering av nycklar – köp in digitalt nyckelskåp

Ett digitalt nyckelskåp som använder den senaste tekniken för en effektivare nyckelhantering. Du hämtar och lämnar enkelt nycklar med hjälp av skåpets smarta display tillsammans med en RFID-tagg eller kort.

Nyckelskåp med alkotest

Anpassa nyckelskåp efter behov

Nyckelskåpet finns i ett brett utbud av storlekar, alltifrån 10 nycklar och uppåt. Skåpet kan helt integreras med GPSjournal, så att personalen även automatiskt registreras som förare på bilen. På så sätt kan ni alltid hålla koll på vem som har kört vilket fordon och när.

Nyckelskåp som kan kopplas till alkolås

Skåpet kan även kopplas till ett alkolås som monteras vid sidan av skåpet. Där personalen måste blåsa ett godkänt test innan en nyckel kan hämtas ut. Detta kan även göras vid varje inlämning eller ske slumpmässigt, samt individanpassat.

Spårbarhet av nycklar

I systemet sparas all historik, så att ni alltid ska spåra era nycklar samt gå tillbaka och se vem som har haft vilken nyckel vid specifika tidpunkter. Behörigheter tilldelas enkelt direkt i systemet och det går att hämta flera nycklar vid samma tillfälle. Automatiska påminnelser kan även gå ut till användaren om nyckel inte har lämnats tillbaka i tid. Bara för att nämna några av alla smarta funktioner i detta skåp.

Är du intresserad av digitalt nyckelskåp och vill veta mer? Kontakta oss för möte och presentation.